Täysin uusi HD-tason pelikonsoli, joka sisältää enemmän vaihtoehtoja ja erilaisia pelitapoja kuin koskaan aikaisemmin

Wii U on Nintendon täysin uusi pelikonsoli, joka muuttaa sinun ja television välisen suhteen ja miten sinä, ystäväsi ja perheesi kommunikoitte.

Wii U on tehokas, korkean resoluution pelikonsoli, jossa on ainutlaatuinen ohjain. Innovatiivinen Wii U GamePad -peliohjain mahdollistaa täysin uusia pelikokemuksia sekä yksin että kaverien kanssa pelattuna. Wii U GamePad -peliohjain sisältää kosketusnäytöllisen toisen ruudun ja peliohjainta voidaan myös käyttää tietyissä peleissä erillisenä ruutuna TV-ruudun lisäksi.

Katso Wii U:n esittelyvideo

Ominaisuuksien esittely

Premium Pack Mario Kart 8


Mario Kart 8 Premium Pack -pelikonsolipaketti sisältää odotetun Mario Kart 8 -pelin, 32GB:n sisäisellä muistilla varustetun mustan Wii U -pelikonsolin ja mustan Wii U GamePad -peliohjaimen. Lisäksi pelikonsolipaketti sisältää jalustan Wii U GamePad -peliohjaimelle ja pelikonsolille, lataustelakan Wii U GamePad -peliohjaimelle ja ohjaimentunnistimen. Paketti sisältää myös HDMI-kaapelin sekä virtalähteet pelikonsolia ja Wii U GamePad -peliohjainta varten.

Mario Kart 8 esittelee antigravitaatio-ajoneuvot, jotka voivat kisata katossa ja seiniä pitkin! Verkkomoninpeli 12 pelaajalle, 60 framea sekunnissa, moottoripyörät, riippuliitimet ja veden alla kisaaminen… Mario Kart 8 on yhdistänyt kaikki parhaimmat ominaisuudet aikaisemmista Mario Kart -peleistä ja lisännyt runsaasti uutta sisältöä uudelle pelaajasukupolvelle. Tästä ei ajokisat parane!PAKETIN SISÄLTÖ:  • 32 GB sisäistä Flash-tallennusmuistia

  • Mario Kart 8  -peli

  • Wii Karaoke U - 7 päivän kokeiluversio*


    *vaatii Internet-yhteyden lataamista varten
Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan ja sisällön mukauttamiseen. Lue lisää  |  Sulje ilmoitus