New Nintendo 3DSNew Nintendo 3DS on uusi kannettava käsikonsoli Nintendolta.

New Nintendo 3DS sisältää uusia painikkeita, uuden ja tehokkaamman prosessorin, 4 GB:n microSD-kortin, erittäin vakaan 3D-ominaisuuden ja sisäänrakennetun NFC-yhteyden amiibo-figuureille.

   Värivaihtoehdot:

New Nintendo 3DS sisältää uuden C-ohjaustapin, joka sijaitsee A, B, X ja Y-painikkeiden yläpuolella. Tällä ohjaustapilla voit tehdä pieniä ja kevyitä liikkeitä. New Nintendo 3DS sisältää myös uudet ZR- ja ZL-olkapainikkeet.

New Nintendo 3DS -laitteessa on sisäänrakennettuna Circle Pad Pro -lisälaitteen kaltainen ominaisuus, joka on erittäin käytännöllinen, kun pelaat tiettyjä pelejä kuten The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D ja Monster Hunter 4 Ultimate. Näiden ominaisuuksien lisäksi voit surffata internetissä entistä helpommin ja nopeammin.

New Nintendo 3DS -laitteella voit pelata kaikkia pelejä, jotka toimivat Nintendo 3DS -laitteella, eli toisin sanoen kaikki 3DS-pelit sekä lähes kaikki DS- ja DSi-pelit ovat yhteensopivia. Voit myös siirtää Nintendo 3DS -laitteella olevat tiedot New Nintendo 3DS -laitteeseen.Pakkaus ei sisällä virtalähdettä (saatavilla erikseen). Laite tukee Nintendo 3DS:n, Nintendo 2DS:n, Nintendo DSi:n ja Nintendo DSi XL:n virtalähdettä.
Paketin sisältö

New Nintendo 3DS -laitteen lisäksi paketista löytyy: kansilevyt (laitteen eteen ja taakse), New Nintendo 3DS -kosketuskynä, 4 GB:n microSDHC-muistikortti, AR-kortti (6 kpl), käyttöopas ja pikaopas.

Laitteen takalevy on kiinnitetty valmiiksi ja kosketuskynä ja microSDHC-muistikortti ovat paikoillaan.

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan ja sisällön mukauttamiseen. Lue lisää  |  Sulje ilmoitus