Nintendo ilmoitti tulevista Wii U -peleistä

Nintendon pääjohtaja Satoru Iwata kertoi eilen Nintendo Direct -lähetyksessä tulevista julkaisupeleistä ja uusista palveluista.

Luvassa on jatkoa Mario-, Mario Kart -, The Legend of Zelda -sarjoille sekä muille suosituille pelisarjoille.Nintendon Wii U -pelikonsolille on tulossa maaliskuusta lähtien tasaisesti Nintendon omien pelistudioiden kehittämiä pelejä sekä pelejä joita Nintendo kehittää yhdessä ulkopuolisten pelistudioiden kanssa.

Nintendo julkaisee myös kaksi isoa järjestelmäpäivitystä kevään ja kesän aikana. Päivitykset tulevat parantamaan Wii U -valikkojen ja ohjelmien latausaikaa, sekä tuovat uusia toiminnallisuuksia ja palveluita Wii U:n käyttöön. Kevään päivityksen mukana tulee Virtual Console -osio Nintendo eShop -kauppapaikkaan.

Nintendo kertoi lähetyksessä mm.tulevista julkaisusuunnitelmistaan:

Kaksi Zelda-peliä: The Legend of Zelda -sarjan tuottaja Eiji Onijuma paljasti kaksi peliä Wii U:lle. Toinen niistä on paranneltu versio Nintendo GameCuben klassisesta The Legend of Zelda: The Wind Waker -pelistä ja toinen on täysin uudistettu ja Wii U:lle suunniteltu Zelda-peli.Super Mario on tulossa: Nintendo EAD Tokyo -pelinkehitysyksikkö, joka on vastannut mm. Super Mario Galaxy -peleistä Wiillä sekä Super Mario 3D Land -pelistä Nintendo 3DS:lle on kehittämässä täysin uuden 3D Super Mario -pelin Wii U:lle. Pelistä on tarkoitus tulla pelattava versio tämän vuoden E3-pelimessuilla.

Kaahailua tiedossa: Nintendo on kehittämässä seuraavaa osaa huippusuositulle Mario Kart -pelisarjalle. Tämäkin peli tulee olemaan pelattavissa E3-pelimessuilla.

Lanka-Yoshi: Kirby's Epic Yarn -pelin tehnyt pelistudio kehittää samanhenkistä tasoloikkapeliä, jonka pääosassa on söpö Yoshi. Yoshi nähtiin pääosassa viimeksi kotikonsoleilla vuonna 1998 Nintendo 64:n Yoshi's Island pelissä, jonka silloinen ohjaaja vastaa nyt myös tästä tulevasta Yoshi-pelistä.Wii Fit U -yhteisöt: Wii Fit U -pelissä pelaajat voivat luoda omia pelaajayhteisöjä ja keskustella niissä treeneistä, BMI:stä, painonhallinasta ja muista terveyteen liittyvistä aiheista sekä kannustaa toisiaan kuntoilun merkeissä ja tavoitteiden aikaansaamisessa.

Pikmin 3 -valokuvaus: Pikmin 3 -pelissä pelaaja voi ottaa vapaasti kuvia pelistä käyttämällä Wii U GamePadia kamerana. Kuvat voidaan sitten jakaa Miiverse-peliyhteisössä.Bilettäminen jatkuu: suositulle Wii Party -pelille on tulossa jatkoa Wii U:lle. Tällä kertaa HD-grafiikan lisäksi hyödynnetään Wii U GamePad -ohjaimen ainutlaatuisia toimintoja. Esimerkiksi kaksi pelaaja voivat pelata yhdellä Wii U GamePad -ohjaimella vastakkain.

Roolipelien yhteensulautuminen: Nintendo alkaa tehdä yhä useammin tunnetuista pelisarjoista yhteispelejä muiden pelistudioiden kanssa. Tällä kertaa Nintendo ja Atlus yhdistävät voimansa Nintendon Fire Emblem -pelisarjalla ja Atluksen Shin Megami Tensei -pelisarjalla.
Uusi peli Monolith Softilta: Huippuarvosanat saaneilta Xenoblade Chronicles -pelin tekijöiltä on kehitteillä uusi peli Wii U:lle.
Ja lisää on tulossa:
Iwata näytti lähetyksessä myös uuden videon The Wonderful 101 -pelistä. Tämä peli ja Game & Wario ovat tulossa vuoden 2013 alkupuoliskolla. Iwata näytti myös uuden videon Bayonetta 2 -pelin kehittämisestä. Tämä peli ja Super Smash Bros. ovat edelleen tulossa julkaisuun, mutta niiden kehitysvaihe on edelleen sen verran kesken, että yksityiskohtaisia tietoja niistä ei vielä ole saatavilla.
Virtual Console Wii U:lle:
kevään päivityksen yhteydessä Nintendo eShopiin saapuu Virtual Console -osio. Aluksi ladattavina ovat NES ja SNES -pelejä sekä myöhemmin muiden alustojen pelejä, kuten Game Boy Advancen pelejä. Pelit tulevat maksamaan saman verran kuin Wiillä ja jos pelaajalla on jo Wii-versio, niin hän saa Wii U -version edullisempaan hintaan (NES-pelit 0.99€ ja SNES-pelit 1.49€) sen jälkeen kun hän on siirtänyt Virtual Console -sisältönsä Wii-pelilaitteesta Wii U -pelikonsoliin. Pelejä pystyy pelaamaan myös Wii U GamePad -ohjaimen ruudun kautta ja niissä on tallennusmahdollisuus.Klassikkopelejä 30 sentillä: Famiconin (Euroopassa NES) Japanin julkaisusta on kulunut 30 vuotta. Tämän juhlavuoden kunniaksi Nintendo julkaisee yhden NES tai SNES -pelin joka kuukausi aina heinäkuuhun asti vain 30 sentin hinnalla. Jokaisen pelin alennus on voimassa 30 päivää. Ensimmäinen ladattava peli on Balloon Fight ja se on juuri nyt ladattavissa Wii U -pelikonsolilla.

Miiverse laajenee älypuhelimiin: voit pian käyttää Miiverseä älypuhelimellasi. Aluksi palvelu tule olemaan nettiselainpohjainen, mutta Nintendo on kehittämässä omaa Miiverse-appia älypuhelimiin.
Katso koko Nintendo Direct -lähetys alla olevasta videosta:

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan ja sisällön mukauttamiseen. Lue lisää  |  Sulje ilmoitus