Nintendo ilmoitti tulevista Nintendo 3DS -peleistä

Nintendo on nimennyt vuoden 2013 Luigin vuodeksi, sillä tämä kaikkien tuntema vihreäpukuinen sankari esiintyy useissa tänä vuonna julkaistavissa uutuuspeleissä.Viimeisimmässä Nintendo Direct -lähetyksessä kerrottiin tulevista peleistä, joissa Luigi on mukana sekä muista Nintendo 3DS:lle julkaistavista peleistä. Ohessa katsaus Nintendo 3DS:n tämän vuoden pelitarjontaan.

1st Party -pelit
Animal Crossing: New Leaf


Japanissa suuren suosion saavuttanut Animal Crossing: New Leaf julkaistaan Suomessa 14. kesäkuuta. Peli sisältää täysin uusia ominaisuuksia ja parannuksia, mukaan lukien uusia eläinnaapureita, uusia tapoja muokata taloasi ja kaupunkiasi, uuden kauppa-alueen ja paljon muuta.


Fire Emblem: Awakening

Strategiapelien ystäviä hemmotellaan Fire Emblem -pelisarjan uudella osalla, kun Fire Emblem: Awakening julkaistaan Nintendo 3DS:lle 19. huhtikuuta. Pelin visuaalisesti upeassa maailmassa komennat ja taistelet sankarijoukon rinnalla vihollista vastaan. Suunnittele hyökkäyksesi, muokkaa joukkojasi ja johdata sankareitasi, kun muodostat liittoutumia, jotka parantavat mahdollisuuksiasi taisteluissa ja muokkaavat historian kulkua.Mario & Luigi

Suositun, huumorilla höystetyn Mario & Luigi -roolipelisarjan uusin osa julkaistaan Nintendo 3DS:lle tänä kesänä. Pelin tapahtumat sijoittuvat nukkuvan Luigin mieleen. Unissaan Luigi on pelin voimakas ja rohkea sankari.


Mario Golf: World Tour

Luigi ja muut Sienivaltakunnan asukkaat lähtevät viheriölle Mario Golf: World Tour -pelissä. Nintendo 3DS:lle julkaistava peli sisältää helposti opittavat pelikontrollit ja peli tarjoaa syvemmän pelikokemuksen golfin ystäville. Golfkentät vaihtelevat perinteisistä kentistä Sienivaltakunnasta vaikutteita saaneisiin kentiin. Peli julkaistaan tänä kesänä.


Donkey Kong Country Returns 3D

Huippusuosittu Wii-peli kokee kannettavan 3D-muodonmuutoksen, joka saa hämmästyttävän upeat grafiikat suorastaan hyppäämään ruudun läpi. Tänä kesänä julkaistavan pelin 3D-video on nyt ladattavissa Nintendo 3DS:n Nintendo eShop -kauppasovelluksesta.


Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity

17. toukokuuta on luvassa jatkoa suositulle Pokémon Mystery Dungeon -pelisarjalle, kun sarjan uusin osa saapuu Nintendo 3DS:lle. Peli sisältää värikästä ja yksityiskohtaista 3D-grafiikkaa sekä yli 20 erilaista luolaa, jotka muuttuvat aina, kun pelaaja astuu niiden sisälle. Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity tarjoaa lähes loputtomasti seikkailtavaa kaikille Pokémon-faneille.


3rd Party -pelit


Project X Zone

Tässä on peli, josta ei hahmoja puutu! Vauhdikas strategialla ja toiminnalla höystetty roolipeli, joka sisältää useita tunnettuja pelihahmoja Namco Bandai Gamesin, Capcomin ja Segan pelisarjoista. Yli 200 hahmoa ja taattua japanilaista toimintaa on luvassa, kun Project X Zone rantautuu Eurooppaan tänä kesänä.


Etrian Odyssey IV: Legends of the Titan

Pelimaailman paras kunnianosoitus retrohenkisille roolipeleille astuu uuteen ulottuvuuteen Nintendo 3DS:llä. Peli sisältää runsaasti parannuksia pelisarjan aikaisempiin osiin nähden kuten uusia 3D-erikoistehosteita, päivitettäviä ja muokattavia lentolaivoja, joiden avulla pelaajat voivat taistella nyt myös keskellä pilviä.


Nintendo eShop -pelit
Mario and Donkey Kong


Kaikki tutut Sienivaltakunnan asukkaat seikkailevat ensimmäistä kertaa lelumaailmassa. Näitä marssivia leluja ei pidättele mikään, kun Mario and Donkey Kong saapuu Nintendo eShop -latauspalveluun.


Splash or Crash

Code of Princess


Katso koko Nintendo Direct -lähetys alla olevasta videosta:

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan ja sisällön mukauttamiseen. Lue lisää  |  Sulje ilmoitus