Luigi's Mansionin jatko-osaan moninpeli

Nintendo ilmoitti eilen myöhään illalla Suomen aikaan, että Nintendo 3DS:n Luigi's Mansion 2 -peli tulee sisältämään moninpelitilan.Peli on jatko-osa vuonna 2002 julkaistulle Nintendo GameCuben lanseerauspelille Luigi's Mansionille. Tässä pelissä Luigi pääsi ensimmäistä kertaa videopelin pääosaan. Hänen tehtävänään oli pelastaa Mario-veljensä kummituskartanon uumenista. Apunaan hänellä oli pölynimuri, jolla hän nappasi kummituksia.

Luigi’s Mansion 2:ssa Luigi tutkii useita kartanoita ja kohtaa erilaisia kummituksia tutun ja turvallisen Poltergust 5000 -imurinsa kanssa. Ensimmäistä kertaa Luigi's Mansion -sarjassa pelaajat pääsevät kokeilemaan kummitusten metsästämistä jännittävässä moninpelitilassa.Jopa neljä pelaajaa voi pelata yhdessä Luigi's Mansion 2 -peliä joko lähiverkon tai internetin kautta. Pelialueena on Scarescraper-pilvenpiirtäjä, joka on täynnä paranormaaleja olioita. Hunter Mode -pelitilassa pelaajat metsästävät kummituksia joukkueena. Jokainen pelaaja ohjaa eriväristä Luigi-hahmoa ja tarkoituksena on selvitä läpi kerroksen ennen kuin aika loppuu kesken. Tiimityöskentely on tärkeää selviytymisen kannalta. Mitä paremmin joukkue pärjää sitä paremmat bonukset ja esineet jäsenet saavat käyttöönsä. Lopulta he pääsevät kohtaamaan tornin ylimmässä kerroksessa olevan loppuvastustajan.Pelaajat voivat myös tässä tilassa valita kuinka monta kerrosta on kiivettävä: 5, 10 tai 25. Myös vaikeustasoa voi säätää pelaajien taitoihin sopivaksi.

Luigi's Mansion 2 julkaistaan Nintendo 3DS:lle Suomessa Maaliskuussa.Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan ja sisällön mukauttamiseen. Lue lisää  |  Sulje ilmoitus