Odotettu Monster Hunter 3 Ultimate julkaistaan Wii U:lle ja Nintendo 3DS:lle 22. maaliskuuta

Ilmainen demoversio ladattavissa Wii U:lle ja Nintendo 3DS:lle 21. helmikuuta alkaen.Nintendo ja Capcom julkaisevat Monster Hunter 3 Ultimate -pelin yksinoikeudella Wii U -pelikonsolille ja Nintendo 3DS:lle 22. maaliskuuta 2013. Innokkaat Monster Hunter -pelisarjan fanit pääsevät kokeilemaan peliä lataamalla ilmaisen demoversion Nintendo eShop -kauppasovelluksen kautta 21. helmikuuta alkaen Wii U:lla ja Nintendo 3DS:llä.

Pelaajat, jotka omistavat molemmat versiot, pystyvät siirtämään oman tallennustiedostonsa Wii U -versiosta Nintendo 3DS -versioon ja päinvastoin. Näin pelaajat voivat aloittaa HD-kokemuksesta kotona ja jatkaa metsästystä kolmiulotteisena Nintendo 3DS:llä.Monster Hunterin maailman voi kokea yksin tai jopa neljän pelaajan paikallisessa moninpelissä Nintendo 3DS:llä. Wii U -pelaajat voivat muodostaa jopa neljän pelaajan metsästysjoukkueen verkossa, tai nauttia hirviöiden metsästyksestä Nintendo 3DS -pelaajien kanssa paikallisen langattoman yhteyden kautta. Wii U -käyttäjät voivat myös hyödyntää Wii U GamePad -peliohjaimen sisäänrakennettua mikrofonia ja keskustella muiden pelaajien kanssa verkossa.

Wii U ja Nintendo 3DS -käyttäjät, jotka eivät ole tutustuneet Monster Hunter -pelisarjaan aikaisemmin, voivat kokeilla Monster Hunter 3 Ultimate -peliä lataamalla ilmaisen demoversion, joka saapuu Nintendo eShop -kauppasovellukseen 21. helmikuuta. Demoversio sisältää yhden yksinpelattavan Beginner ja yhden Advanced-tason tehtävän. Pelaajat voivat valita 12 erilaisesta aseesta ennen kuin he lähtevät metsästämään Lagombi ja Plesioth -hirviöitä.Monster Hunter 3 Ultimate julkaistaan yksinoikeudella Nintendo 3DS:lle ja Wii U:lle 22. maaliskuuta.
Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan ja sisällön mukauttamiseen. Lue lisää  |  Sulje ilmoitus